Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean ‚‚Avram Iancu’’ Alba s-a mărit cu 5 colegi, proaspăt absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi

Subofițerii sunt absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni și „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția aprilie 2023 și au  fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba.

Începând de marți, 18 aprilie, tinerii jandarmi au fost încadrați la unitatea noastră unde au început o nouă etapă a carierei lor. În perioada următoare noii colegi vor efectua misiuni alături de jandarmi cu experiență, cu ajutorul cărora își vor perfecționa pregătirea profesională. Din cei 5 subofițeri, face parte și domnul sergent major Epure-Giurgiu Mirel Adrian, care prin multă muncă și devotament a obținut titlul de șef de promoție la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Domnul inspector șef,  locotenent-colonel Tudor Gheorghe Pașca le-a urat  noilor colegi bun venit în rândul cadrelor militare și le-a solicitat implicare, responsabilitate și disciplină în executarea misiunilor ce revin inspectoratului.

Le urăm bun venit  și mult succes în noua carieră.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile