Un tren încărcat cu fier vechi, și un altul cu ciment s-au ciocnit la Fetești, Ialomița, pe ruta București – Constanța.

Din fericire, nu sunt decese: mecanicul de locomotivă a suferit răni în zona capului, iar șeful de tren, leziuni minore.

Mai multe vagoane și locomotivele au fost serios afectate de accident, iar firele de înaltă tensiune au fost avariate.

Circulația feroviară a fost oprită. Trenurile au întârzieri de peste 500 de minute.

Foto: Radio România Actualități

Update: Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că magistrala București – Constanța este blocată în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație, din cauza tamponării a două trenuri private de marfă.

Menționăm faptul că un tren privat de marfă, care era garat la linia II, în stația CF Fetești, a fost tamponat de un al doilea tren privat de marfă, care a depășit semnalul de OPRIRE de la intrare în stație, și a intrat în trenul garat. În urma tamponării, 4 vagoane din compunerea primului tren de marfă au deraiat, iar din cel de-al doilea tren au deraiat 14 vagoane, iar locomotiva s-a răsturnat.

Din cauza acestui eveniment feroviar, soldat fără victime omenești, dar cu mari pagube materiale, traficul feroviar pe raza stației Fetești, atât spre Bărăganu, cât și spre Movila este blocată.

Precizăm faptul că, pentru asigurarea legăturii cu stațiunile de pe Litoral, trenurile de călători care tranzitează Bucureștiul vor circula pe ruta deviată prin Fetești – Movila – Țăndărei, cu tracțiune Diesel, iar restul garniturilor pe ruta Ploiești – Buzău – Făurei – Fetești.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile