Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți după ce l-au bătut pe un al treilea. Victima are nevoie de 20 – 25 zile de îngrijiri medicale

La data de 13 noiembrie 2023, polițiștii din Alba Iulia au reținut, pentru 24 de ore, față de doi tineri, în vârstă de 19 și 20 ani, din Alba Iulia, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în noaptea de 11 noiembrie 2023, în jurul orei 03.00, în timp ce se aflau în apropierea unui local public din Alba Iulia, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat un alt tânăr și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În urma evenimentului, victima, în vârstă de 18 de ani, din Alba Iulia a fost tranportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiindu-i cauzate leziuni corporale, pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 20-25 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 14 noiembrie 2023, tinerii reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile