Doi luptători de la CS Unirea Alba Iulia – medalii de argint la Campionatul European Școlar

Doi luptători de la CS Unirea Alba Iulia, Boloage Alecsandru și Cetean Eduardo, componenți ai lotului național de juniori, s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului la Campionatul European Școlar – ramura sportivă Taekwondo.

Competiția s-a desfășurat în perioada 28 mai – 2 iunie, în Serbia, la Belgrad. Atât Boloage Alecsandru (categoria de greutate – 55 kg), cât și Cetean Eduardo (cat. – 48 kg) sunt componenți ai lotului României de juniori, fiind sportivi extrem de apreciați pentru munca și performanțele lor.

Sportivii secției de Taekwondo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către instructorul Alin Moldovan. ”Mulțumim Federației Române De Taekwondo și domnului președinte, Constantin Apostol, respectiv conducerii Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, director Daniela Moșneag. Felicitări sportivilor pentru performanțele realizate”, a transmis Alin Moldovan.

Astfel, cei doi elevi au reușit să reprezinte cu cinste România la competiția europeană, clasându-se fiecare pe locul 2 la categoria lor de vârstă și greutate. Din delegația județului Alba a mai făcut parte și Luca Cetean, elev care se pregătește la Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia. Acesta s-a clasat pe locul 5.

Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivilor și antrenorului! Mult succes la viitoarele competiții!

 

CS Unirea Alba Iulia

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile