Doi copii împreună cu tații lor și un câine, rămași blocați în apropiere de Poarta Raiului, au fost transportați de jandarmii montani Alba

Doi copii în varstă de 11 ani împreună cu tații lor și un câine, care rămăseseră blocați în zăpadă, au fost transportați cu snowmobilul de jandarmii montani din Alba

Doi bărbați în varstă de 40 și 33 de ani, împreună cu doi minori, toți din Cugir, județul Alba, au rămas înzăpeziți în apropiere de Poarta Raiului.

Cei patru doreau să își petreacă sfârșitul de săptămână în proximitatea Domeniului Schiabil Șureanu, dar au rămas înzăpeziți pe un drum forestier, impracticabil în această perioadă a anului. În zonă zăpada măsoară peste 1 metru și, deși mașina cu care se deplasau era echipată corespunzător, nu au mai putut înainta.

Au solicitat telefonic ajutor și în circa 30 de minute au fost preluați de jandarmii montani de la Postul Montan Șugag și transportați pe rând cu snowmobilul printre troiene până la autospeciala de intervenție. Ulterior au fost conduși până la locul de cazare. Niciuna din persoanele implicate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile