Distracție și voie bună. USR Alba Iulia a exclus un membru care oricum demisionase

În primul rând, să începem cu o știre: USR există în Alba Iulia. Știm, pare ciudat să auziți așa ceva, însă partidul ăsta încă există. Și nu doar că există, însă au și activitate. Sigur, în mare parte oamenii de acolo sunt cumva hipnotizați de dansul lui Pleșa în funcția de primar, la care privesc cu ochi mari și expresie de „what the fuck did we just do?”

Când însă scapă din vraja profesorului universitar asociat doctor inginer primar, băieții de la USR fac treabă. Mai mare, mai mică, după cum o cere situația. În urmă cu ceva vreme, prin decembrie, de exemplu, au decis excluderea unui membru, pe motiv că joacă sport în echipa lui Cioloș, la Refren, sau cum se cheamă noul partid cu scor de marjă de eroare. Numai că, ce să vezi, oamenii au reușit să dea afară un om care oricum demisionase.

E vorba de Andreea Mitrofan, ajunsă membru USR via PLUS, ca urmare a fuziunii dintre cele două partide. După intrarea USR la guvernare, alături de PNL, Andreea Mitrofan a ajuns într-un post pe la cancelaria Premierului. Ulterior, după ce Cioloș a renunțat la șefia USR, Andreea Mitrofan s-a mutat la cabinetul de europarlamentar al acestuia, unde e și acum. Mă rog, nu prea au importanță detaliile astea, că nu discutăm de cine știe ce personalitate politică.

Partea mișto este că, după ce Cioloș și-a făcut partidul lui, Mitrofan și-a dat demisia din USR. Pentru că normal că și-a dat-o, din moment ce a rămas la biroul de europarlamentar al acestuia. Cu toate că nici măcar nu trebuia, din moment ce simpla înscriere în alt partid înseamnă demisia automată și de drept din precedentul. Cu toate astea, Andreea Mitrofan le-a trimis un mail foștilor colegi din USR Alba, încă din luna mai a anului trecut, prin care îi anunța că demisionează din partid.

Acum, însă, băieții de la USR s-au trezit că vor să facă treabă și să o dea afară pe fătuca lui Cioloș. Pe motiv că n-are bască, că nu și-a plătit cotizația (?!) și că participă la acțiunile REPER. Și s-au pus băieții pe treabă și au votat de au exclus-o pe sărmana fată, ca să puncteze la activitate de final de an. I-au arătat ei! La USR nu te joci, da? Există reguli, obiective, nu merge așa, să nu fii membru și să nu-ți plătești cotizația, ori să te afișezi cu Cioloș când ești angajatul lui. Că unu-doi te dau afară, chiar și dacă nu mai ești membru.

Deja ne apucă râsul când ne gândim că PNL, sau vreun alt partid, va anunța că Pleșa e candidatul desemnat pentru Primărie. Și, după ce va pierde alegerile din partea acelui alt partid, USR Alba Iulia îl va da afară pentru rezultatele proaste obținute.

N-or fi ei eficienți, dar trebuie să recunoaștem că useriștii din Alba Iulia sunt amuzanți.

5 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile