Din cauza caniculei, APA CTTA SA ALBA va raționaliza furnizarea de apă în mai multe localități din județ

Avand in vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile si implicit al consumului mare de apa, SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ. Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodica a acestora.
SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, in caz contrar, exista posibilitatea ca programul de rationalizare sa fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizarii.
Astfel, va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:
Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 11.00-15.00, 22.00-06.00 comuna Unirea.
Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 22.00- 06.00 : comuna Valea Lunga ( Valea Lunga, Lodroman, Lunca)
De asemenea, din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate: orasul Ocna Mures, Razboieni, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Noslac, Captalan, Miraslau, cat si zonele inalte ale localitatilor Cergau si comuna Rosia de Secas( Ungurei)
Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depasiri a valorii parametrului turbiditate, caz in care rugam clientii sa foloseasca apa numai in scop menajer
Va informam ca, in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunta acest fapt.
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile