„Dialog”, tema lunii noiembrie la cercul de scriere creativă al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Dialogul este definit de dicționarul limbii române ca fiind o convorbire directă între două sau mai multe persoane. În lumea în care trăim, dialogul este tot mai vitregit de comunicarea prin intermediul mijloacelor tehnice, de aceea cercul de scriere creativă Verbum al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și-a propus ca în luna noiembrie să-l abordeze ca temă. Atât la Alba Iulia cât și la Cugir, unde se derulează acest cerc încă din luna mai, „Dialog” va fi tema ce va inspira creațiile literare ale celor prezenți.

Cercul de scriere creativă Verbum va avea loc joi, 23 noiembrie 2023, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Cugir și la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Din partea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, cele două moderatoare vor fi bibliotecarele Oana Dubleș și Luiza Pop.

Alături de obișnuitele recomandări de carte tematică, la această ediție vor avea loc discuții libere menite să încurajeze arta dialogului, acestea fiind intercalate de scurte momente muzicale și de lecturarea creațiilor literare ale celor prezenți.

Activitățile cercului de scriere creativă Verbum fac parte din Proiectul 3.19 Verbum, Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, și sunt organizate de Consiliului Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile