Cum vrea Dumitrel să-i scurteze cariera lui Hațegan, cu Popescu „mânălungă” – surse –

Ați auzit de Marius Hațegan? Ați auzit, normal că ați auzit, doar anunțul candidaturii lui pentru funcția de primar face ca zi de zi să se mai înscrie în partid câte cineva, un dulgher, o croitoreasă, un cofetar. Ah, scuze, am greșit, ăla e Călin Mătieș. E greu să nu-i încurci pe ăștia doi, mai ales că un zero, din orice parte îl privești, e tot zero.

Deh, două picături de apă, care habar n-au despre ce vor să facă pentru oraș, mai departe de faptul că vor SĂ FIE PRIMAR. Prin comparație, ăsta de-i în funcție măcar a promis o groază de chestii, chit că a făcut fix cât vor ăștialalți doi să facă, adică absolut nimic.

Ei bine, revenind la Hațegan, candidatul lui peșteleu, băiatul tocmai s-a trezit cu un strateg în echipă. Nu, nu râdeți, omul are în spate o eminență cenușie. LOL! Sigur, eminența asta a venit la pachet cu ok-ul pentru candidatură. Mai exact, așa a vrut sforarul șef, tătuca Dumitrel.

Marius Hațegan, Ion Dumitrel și Dan “mânălungă” Popescu

Desigur, s-a mers pe procedură, s-a decis în biroul politic, s-a alea, însă știm cu toții cum e pe la partide, unde pohta stăpânului se transformă, repede-repede, în ideea genială a lingăilor. Și, iaca-șa, țaca-paca, noul strateg al lui Hațegan este nimeni altul decât Dan „mânălungă” Popescu, județ-managerul și, cel mai important, a treia mână a lui Dumitrel. Evident, omul este un mega capabil, cum de altfel sunt toți genialii bugetari crescuți la umbra lui Hava & Dumitrel și care, de 20 de ani, câștigă pe bandă rulată alegeri din-acelea în care candidatul lor pleacă de la 60% și fără contracandidat.

La o primă vedere, ar putea părea că Dumitrel vrea cu adevărat să-l ajute pe Hațegan și îi dă pe cineva priceput. Numai că există niște calcule mai departe de aparențe. Și nu doar pentru că Popescu „mânălungă” nu-i vreun geniu pustiu al strategiilor, fiind mai degrabă genul ăla de politician care dă din coadă ori de câte ori îl strigă tătuca Dumitrel pe nume. Calculul, de altfel cunoscut în diverse cercuri, la care Hațegan cu ai săi 1,67cm înălțime nu are acces, este acela că PNL are un candidat, oficial, până prin septembrie. Mai exact, Hațegan a fost lăsat să-și facă de cap, să se arunce în bazinul electoral înainte ca în el să bage cineva apă și să se joace de-a candidatul. Până în septembrie, când se vor trage iar două sondaje și se vor face niște calcule la abacul partidului. Iar dacă Hațegan nu-i lider detașat, va fi detașat din postul de candidat, înapoi în postul de cărăuș de plase la stăpânul Dumitrel și la statutul de non pretendent la a conduce partidul în epoca post Hava&Dumitrel. După care, firește, se va reveni la varianta aia originală, cu recuperatul lui Pleșa, idee care îi provoacă orgasme impostorului Florin Roman, cel mai mare susținător al readucerii lui Pleșa la PNL și omul care îi picură povești vânătorești în ureche lui Dumitrel, că doar micul impostor deja se vede urmaș al vechilor zei, Hava&Dumi, la șefia PNL Alba. Or, zic sursele noastre, cam ăsta ar fi rolul de strateg al lui Popescu „mânălungă”, să se asigure că Hațegan înfrânge zdrobitor la următorul sondaj și că se vor redeschide porțile pentru Pleșa. Și, bineînțeles, se vor pregăti laurii pentru Florin Roman, adevăratul strateg al acestei povești romantice, cu candidați scoși și recuperați de la traseu.

Deh, nu-i Dumitrel chiar atât de prost cum pare, cu toate că nu trebuie să fii vreun geniu ca să știi că cel mai ușor se câștigă niște alegeri când n-ai contracandidat. Și, dacă-i iese cu strategul pus în spinarea lui Hațegan, pentru a deschide porțile unei reveniri a lui Pleșa, mai trebuie doar să rezolve mica problemă cu Mătieș. Care, sigur, nu-i vreun pericol, însă a fost și el cândva un bun prieten al lui Dumitrel și al băieților de la CJ. Mă rog, până la acea scăpare a lui Dumitrel, din pandemie, când nu i-a mai băgat covidați la motelul din Sântimbru, și implicit lovele-n cont, de s-a enervat țărănușul cu Jaguar așa de tare că s-a înscris în PSD, unde orice prostovan, cu puțin noroc, ajunge senator.

Chiar, cum ar fi să se întoarcă Pleșa la PNL, să se înscrie și Mătieș în PNL, și să joace toți trei, cu proaspăt strategizatul Hațegan, o horă a făinii? Făină de-aia bună, trei nule!

4.9 12 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile