„Cum să transformăm eșecul în succes?”, la atelierul de Biblioterapie al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Marți, 25 iulie 2023, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă propun un nou episod de Biblioterapie, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Discuțiile generate de metodele propuse pentru a descoperi răspunsul la întrebarea Cum să transformăm eșecul în succes?vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook a instituției.

„Cei mai mulți dintre noi suntem alergici la greșeli. Când facem o greșeală, avem instinctiv tendința să ne ascundem, să o ignorăm și să pretindem că nu s-a întâmplat nimic. Asta nu e bine, pentru că greșelile noastre sunt repere în vederea realizării de progrese.

În momentul în care începem să privim eșecul ca pe o oportunitate valoroasă, din care avem de învățat, abia atunci putem spune că am obținut echilibrul și ulterior succesul. Când vom înțelege că fiecare acțiune face parte dintr-un tot unitar, atunci vom reuși să percepem eșecurile intermediare ca fiind etape în drumul nostru spre succes.”, transmite Cosmin Bara.

Proiectul cultural 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, prin intermediul atelierelor de psihologie practică fiind promovate cărți tematice din colecțiile bibliotecii.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile