Cum îl reabilitează Dumitrel și PNL Alba pe „victima” Florin Roman

Marius Hațegan și Florin Roman în campania din 2020.

Poate că nu știați, dar Florin Roman este mai nou o “victimă”, sau cel puțin așa pozează prin partid. Da, oameni buni, domnișorul Goe al peneliștilor din Alba s-a întors de la București, iar mamițica Hațegan și mam’mare Dumitrel l-au luat în brațe și l-au pupat suav pe diplome, după care i-au citit din cartea aia inexistentă, să-l liniștească pe micul agresiv politic.

Nu doar că n-au luat nici o măsură împotriva plagiatorului, pentru toată mizeria, impostura și parvenismul dovedite, însă îl țin în brațe și-l reevaluează ca pe o victimă. În loc să-i arate ușa și să-și pună cenușă în cap că a promovat un așa impostor, Dumitrel stă cu el la masă, pe la chermeze de partid, și-i dă ocazia să se lamenteze și să pozeze în victimă colaterală a „sistemului”. La cheful de final de an, că doar normal că PNL Alba a făcut un chef de final de an, doar trebuia marcată cum se cuvinte logodna cu PSD, cu lăutari și toate cele, nu doar că l-au chemat și pe Florin Roman, însă i-au dat micului Goe ocazia să țină un discurs. Deh, dacă tot e delir în PNL, să fie delir până la capăt. Iar ăsta micu’, în stilul său caracteristic, de purceluș agresiv, a trăncănit și s-a lamentat cum că el n-a greșit cu nimic, că CV-ul lui e bun și frumos și adevărat, că n-a plagiat, că el a scris cărți și articole, că nu a fost angajat ilegal, fără diplomă de licență în posturi care cereau diplomă de licență, că de fapt problema era că el voia să facă atât de mult bine, de i-a deranjat pe cei care vor să pună mâna pe banii de digitalizare. Kafka nenicule, fucking Kafka! Adică Florin Roman voia să digitalizeze țara, dar l-au dat jos din funcție ăia de vor să fure banii! L-a învins sistemul mă…

Iar toți șoricobozaurii peneliști, primarii și toți șefuleții, cu Dumitrel și Hațegan în frunte, îi sorbeau cuvintele din gură și puneau botul la lamentările ăstuia, de zici că era un congres al falșilor doctoranzi în botanică, nu o chermeză de final de an a „echipei câștigătoare”.

Bașca, nu doar că n-au luat nici o măsură împotriva lui Goe, nu doar că Dumitrel și Hațegan au stat de mână cu el, la cheful de final de an, ca să vadă tot penelistul cu funcție prin Alba că omulețul e încă în cărți, dar Dumitrel s-ar fi dus cu el chiar și la București, zic sursele noastre. Așa, ca să dea asigurări conducerii centrale că omul e încă omul lor, că e susținut necondiționat în județ și că e cazul ca toată tărășenia să se fi încheiat cu acea demisie din funcția de ministru. Să nu care cumva să fie luată vreo decizie, la nivel central, împotriva lui. Că, vorba aia, românii sunt proști și iartă, dar mai ales uită. Și-apoi, nu-i ca și când România e o țară normală ori PNL vreun partid cu principii și reguli, în care unul ca Roman să nu mai poată fi șef, doar pentru că a fost prins că a mințit în CV, că și-a inventat cărți publicate ori că și-a plagiat o disertație de master. Un master la care a ajuns după ce a terminat una dintre cele mai bombe universități din câte au existat în România vreodată.

4.1 11 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Apolitic
Apolitic
6 ianuarie 2022 10:14

Eu nu cred ca politicienii sunt oameni normali! “Florinel, știm ca ești un rahat, dar te spălăm și te relansam.” Cum sa te însoțești cu unul ca asta?! Doar dacă nu ești un rahat la fel de mare. Altfel nu îmi explic.