Crucea Roșie Română Filiala Alba a organizat faza județeană a concursului pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Pricepuți”, la sediul organizației noastre din Alba Iulia.

Desfășurat în ziua de 16 iulie 2021, concursul a atras participarea unui număr de 24 de copii de școli generale și licee din Județul Alba – un numărul de zece ori mai mic decât în anii anteriori, din cauza pandemiei.

În urma derulării probelor teoretică și practică, clasamentul arată în felul următor:

1. Categoria Liceu
– Locul 1: Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș, îndrumător prof. Hosu Mihaiela
– Locul 2: Liceul „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș, îndrumător prof. Pârțilă Doriana
– Locul 3: Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj, îndrumăor prof. Goji Gyozo

2. Categoria Gimnaziu
– Locul 1: Liceul „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș, îndrumător prof. Pârțilă Doriana

Copiii au fost premiaţi cu produse igienico-sanitare, dulciuri, rechizite, brelocuri, diplome și trofee, toate produsele fiind achiziționate din fonduri proprii.

Câștigătorii locurilor 1 atât de la categoria Liceu cât și Gimnaziu vor participa la Faza națională care se va derula în regim special, online, pe regiuni, pentru a respecta condițiile pandemiei.

„În calitate de organizatori ai acestui concurs de aproximtiv 60 ani, avem o deosebită apreciere pentru toţi copiii participanţi şi cadrele didactice îndrumătoare, ale căror eforturi au fost evidenţiate prin rezultatele obţinute”, ne anunță directorul Crucii Roșii Române – Filiala Alba, Adrian Ionel Duşa.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile