Corneliu Mureșan, secretar general PSD Alba: Transportul județean de persoane prin curse regulate, gestionat de conducerea Consiliului Județean Alba, nu corespunde necesităților oamenilor.

Am spus de mai multe ori că transportul județean de persoane prin curse regulate, gestionat de conducerea Consiliului Județean Alba, nu corespunde necesităților oamenilor.
Voi prezenta încă un exemplu concret: din comuna Șibot, spre Alba Iulia, nu există nici o cursă directă. Oamenii din Șibot, care vor să ajungă în Alba Iulia, sunt nevoiți să străbată kilometri întregi pe jos în condiții periculoase. Aceștia ies din comuna lor și parcurg un pod peste autostradă, neprevăzut cu trotuare. Apoi, pentru a ajunge în prima stație de autobuz, merg pe marginea drumului național și sunt nevoiți să îl traverseze fără a avea la dispoziție o trecere de pietoni. De aici iau autobuzul care parcurge traseul Cugir – Alba Iulia. Acesta oprește doar în afara localității lor. Dacă nu fac aceste sacrificii, oamenii din Șibot, nu pot ajunge la Alba Iulia.
Corneliu Mureșan,
Secretar General PSD Alba
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile