Corneliu Mureșan, secretar general PSD Alba, despre titlul de Cetățean de onoare, acordat lui Ioan Rus: Reprezintă un simbol a recunoașterii meritelor și al aprecierii pentru eforturile depuse în beneficiul colectivității

Av. Ioan Rus, fost prefect, senator și președinte al PSD Alba, a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia!

Titlul primit reprezintă un simbol a recunoașterii meritelor și al aprecierii pentru eforturile depuse în beneficiul colectivității. Este o distincție care arată că eforturile și implicarea în viața comunității nu trec neobservate și sunt apreciate la justa lor valoare.

Fost decan al Baroului Alba, av. Ioan Rus s-a implicat pentru înființarea Curții de Apel în municipiul Alba Iulia și a Universității ”1 Decembrie 1918”, fiind unul dintre cei care au lucrat la elaborarea Constituției României.

În prezent președinte de onoare al PSD Alba, av. Ioan Rus este un reprezentant al social-democrației care a promovat justiția socială, egalitatea și libertatea individuală.

Corneliu Mureșan,

Secreta general al PSD Alba

3 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile