Corneliu Mureșan, PSD Alba: Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, social-democratul Ștefan Radu Oprea, va efectua o vizită de lucru în județul Alba

Dl ministru Ștefan Radu Oprea va fi prezent în județul Alba duminică și luni. Acesta se va întâlni cu antreprenori locali, va susține o conferință de presă și va efectua vizite de lucru la companiile de armament din Cugir, respectiv la compania minieră Cupru Min Abrud.
Uzina Mecanică, Fabrica de Arme din Cugir și Cupru Min Abrud reprezintă piloni importanți ai economiei locale și au nevoie de sprijin din partea Ministerului în ceea ce privește modernizarea și dezvoltarea lor.
Ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, demonstrează astfel angajamentul său față de mediul de afaceri din Alba și față de societățile de stat aflate în subordinea Ministerului. Prin intermediul acestei vizite de lucru, el dorește să ofere sprijin și să creeze un cadru favorabil pentru dezvoltarea economică a județului și pentru prosperitatea antreprenorilor locali.
5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile