Corneliu Mureșan, PSD Alba: În următoarele zile vor începe lucrările de reparații și consolidare la DN1R, cunoscut și sub numele de Transursoaia

În urma demersurilor pe care le-am făcut la Ministerul Transporturilor, alături de consilierul local al comunei Horea, Radu Petrușel, în următoarele zile vor începe lucrările de reparații și consolidare la DN1R, cunoscut și sub numele de Transursoaia.
Acest drum nu doar asigură legătura directă cu județul Cluj, direct din inima Munților Apuseni, facilitând accesul turiștilor, dar și oferă posibilități de dezvoltare economică pentru comunitățile locale care se bazează pe creșterea animalelor și vânzarea laptelui.
De asemenea, este necesar ca acest drum să fie modernizat și consolidat, având în vedere că exista gospodării direct afectate de alunecările de teren și deplasările de sol provocate de starea precară a drumului. Prin urmare, lucrările de infrastructură sunt extrem de importante pentru siguranța și prosperitatea locuitorilor din zonă. După modernizarea drumului, se va deschide calea către o mai bună conectivitate și accesibilitate pentru toți cei care tranzitează sau locuiesc în această zonă pitorească a Munților Apuseni.
Corneliu Mureșan, secretar executiv PSD Alba
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile