Corneliu Mureșan, PSD Alba: Dialog cu antreprenorii, în prezența ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, la Alba HUB

Am avut privilegiul să moderez un dialog deschis și sincer între oameni de afaceri din Alba și factori guvernamentali. Evenimentul, denumit Alba HUB, a reprezentat o oportunitate pentru antreprenori de a-și exprima preocupările și de a primi răspunsuri directe de la ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, domnul Radu Oprea.
În cadrul acestui eveniment, am pus accent pe dialogul constructiv și am abordat întrebări concrete care îi macină pe antreprenori din diferite domenii: turism, servicii, construcții, transport, HoReCa etc.
Scopul nostru, al PSD Alba, a fost acela de a facilita schimbul de idei și de a găsi soluții comune pentru provocările cu care se confruntă mediul de afaceri din județul Alba. Clarificări la întrebările și problemele oamenilor de afaceri au adus, pe lângă dl ministru și echipa sa, colegii noștri din PSD Alba: europarlamentarul Victor Negrescu, deputatul Tuhuț Radu Marcel și Călin Gheorghe Maties. Alba HUB a demonstrat importanța dialogului între factorii guvernamentali și mediul de afaceri.
Prin intermediul acestui eveniment, s-a creat un cadru propice pentru identificarea nevoilor și preocupărilor antreprenorilor și pentru găsirea de soluții adecvate. Cele mai curate informații se iau din teren, în cazul de față, direct de la antreprenori, iar cele mai bune soluții se găsesc doar după consultarea lor.
Corneliu Mureșan, secretar executiv PSD Alba
5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile