Corneliu Mureșan, PSD Alba: Austeritatea în viziunea PNL Alba – se înființează trei posturi de consilieri personali pentru Ion Dumitrel, șeful CJ Alba

În timp ce Guvernul Marcel Ciolacu, guvern din care face parte și PNL, încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru a evita o criză financiară, pentru a repara greșelile comise de guvernele precedente, pentru a reduce cheltuielile bugetare și pentru a ne asigura că nu pierdem bani din PNRR, Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, tocmai a inițiat un Proiect de Hotărâre prin care se înființează încă trei posturi de consilier la cabinetul domniei sale, proiect votat în cadrul ședinței de astăzi.
Putem înțelege că, ajuns la vârsta la care încasează atât pensie cât și salariu pentru funcția pe care o ocupă, domnul Dumitrel are nevoie de ajutor, de consiliere. Nu putem, însă, accepta ca aceste nevoi personale ale domnului Ion Dumitrel să fie finanțate de către cetățeni, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă în care aparatul administrativ trebuie redus și eficientizat.
Indiferent că e vorba de posturi de consilieri personali de care domnul Ion Dumitrel chiar are nevoie, ori că e vorba de asigurarea unor posturi călduțe pentru colegii de partid, în vederea alegerilor de anul viitor, nu considerăm că o astfel de decizie a fost oportună. În fapt, inițiativa domnului Dumitrel a fost de-a dreptul sfidătoare, în condițiile în care peste tot se vor desființa posturi publice și se vor reduce cheltuielile bugetare, iar el tocmai și-a înființat trei noi posturi de consilieri personali.
PSD Alba a votat împotrivă, însă majoritatea PNL din Consiliul Județean a decis că nevoile personale ale domului Dumitrel sunt mai importante decât ale cetățenilor plătitori de taxe și impozite.
Corneliu Mureșan, secretar executiv PSD Alba
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile