Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de covid-19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 275 de persoane aflate în carantină, 60 aflate în izolare și au fost organizate 11 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 378 persoane. Alte 29 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Oamenii legii au controlat 33 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 85 de terase, restaurante, fastfood-uri și 73 de mijloace de transport, din care 20 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 14 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

poliția reamintește faptul că purtarea măștii de protecție este, în continuare, obligatorie în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transport în comun.

„Stimați cetățeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta”, sună apelul IPJ Alba.

Acțiunile de control vor continua.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile