Consiliul Local, agenția de turism a primarului Pleșa

Previzibil, Pleșa & Co vor pleca în delegație în Croația, în Biograd na Moru, un orășel port pe Coasta Dalmată. Asta pentru că distinșii aleși locali au votat, în fucking unanimitate, proiectul de HCL inițiat de Pleșa, prin care se aproba deplasarea. Și când zicem că s-a aprobat, s-a dat ok-ul pentru cheltuială, că despre asta a fost, de fapt, vorba în acel HCL.

Băi, dar nimeni, nici măcar un singur consilier nu și-a pus problema inutilității acestei deplasări. Sau a faptului că merg o ceată de oameni. Adică, Pleșa a ajuns la un așa nivel de tupeu și durere la bască, că nici nu mai vine cu povești pe pâine, gen că merge să discute cu investitori, cum a mințit un întreg oraș când a plecat să viziteze fabrici de canale în Austria, ori că e ceva eveniment cultural, cum a dat-o când s-a dus în Turcia, pe Costa de Turcoaz, la Marea Egee. Ori când a fost în atâtea și atâtea alte delegații, că nici stewardeză dacă era nu bifa atâtea deplasări câte a bifat de când e primar.

Deci, nu există un motiv serios pentru deplasarea asta. Adică nimic care ar putea, în teorie măcar, să aducă un beneficiu pentru oraș. Nu, pur și simplu au fost invitați la fucking Zilele Orașului. I shit you not, opt, OPT oameni din Primărie merg în delegație în Croația, pe Coasta Dalmată, la zilele orașului Biograd na Moru. Pe bani publici, desigur, că așa-s concediile în interes de serviciu. Totul pentru că a existat o invitație și că Pleșa avea chef să simtă niște nisip sub unghii.

Și nici măcar un singur consilier nu a avut o problemă, un semn de întrebare, o nedumerire. Nici măcar dintre cei care nu merg, că sunt și niște consilieri în delegația asta. Practic, șleahta asta numită „Consiliul Local” e nimic mai mult decât o adunătură de pramatii, de complici și șmenari, trași cu cheia de pe la partide și combinați/cointeresați de Pleșa să-i facă pe plac.

Jur, dacă iei 21 de inteligenți care au picat examenul la școala ajutătoare de muncitori necalificați și-i faci consilieri locali, ai putea avea rezultate mai bune ca ale ăstora de azi. Cu siguranță mai slabe nu.

Așa că, ce să mai și zici? Da, știu ce să zic. Băi, să mergeți toți consilierii locali drept în orașul ăla din Croația, știți voi care.

5 3 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile