Consiliul Județean al Elevilor Alba: Sesiunea județeană de formare a elevilor reprezentanți

În perioada 24-25 februarie 2023 s-a desfășurat Sesiunea județeană de formare a elevilor reprezentanți. Aceasta a avut loc la Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, instituție căreia ținem să îi adresăm mulțumiri speciale pentru sprijinul acordat, fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc. De asemenea, elevii au avut oportunitatea de a beneficia de cazare și masă în cadrul universității.

În ce a constat evenimentul?

Pe parcursul celor două zile în care s-a desfășurat Sesiunea județeană de formare a elevilor reprezentanți, participanții au luat parte la diverse ateliere tematice susținute de membrii Departamentelor și ai Biroului executiv al Consiliului Județean al Elevilor Alba, cât și de invitați speciali din cadrul universității.

Care este scopul evenimentului? 

SJFER urmărește pregătirea elevilor în scopul obținerii unui proces de reprezentare optim. Atelierele care le-au fost facilitate acestora sunt menite să contribuie la formarea lor, atât ca elevi reprezentanți, cât și ca viitori adulți.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, participanții au avut ocazia să se cunoască mai bine, astfel formând o echipă mai închegată, care poate colabora cu ușurință în contextul viitoarelor demersuri. SJFER s-a bucurat de un feedback pozitiv, iar echipa Consiliului Județean al Elevilor Alba consideră că acesta este un moment cheie în formarea reprezentanților la nivel județean.

Unde pot afla mai multe? 

Urmărește-ne pe paginile noastre de socializare, disponibile pe site! Astfel, vei fi la curent cu toate activitățile noastre și ne vei putea contacta oricând ai nelămuriri.

De asemenea, poți vizita pagina principală a site-ului (https://alba.consiliulelevilor.ro) pentru a afla mai multe detalii despre CJE Alba și membrii acestuia! Transmite Consiliul Județean al Elevilor Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile