Concert SymPhoenix la Alba Iulia

Concert SymPhoenix la Alba Iulia

În perioada 17-19 septembrie la Alba Iulia va avea loc evenimentul „Sărbătoarea muzicii”, o pledoarie minunată pentru un week-end lipsit de constrângerile ritmurilor care ne inundă auzul de pe toate frecvențele radiourilor, după cum se precizează într-un comunicat al Primăriei Alba Iulia.

Pe locutorii municipiului îi așteaptă „trei zile de bucurie, de ordine în haosul sunetelor, o negare a convenționalului, cu o densitate a orchestrației care va transforma fiecare minut într-o operă de artă, într-o aventură marcată de distincție și creativitate”, mai spun organizatorii evenimentului.

„Weekend-ul viitor va fi de neratat. Vă invit să redescoperiți linii melodice familiare, într-o interpretare nouă, în acorduri reînsuflețite de voci remarcabile. Sărbătoarea muzicii este unul dintre cele mai elevate și apreciate evenimente din Alba Iulia, care, anul acesta, va reuni nume de prim rang ale scenei muzicale românești”, a declarat Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Programul evenimentului Sărbătoarea Muzicii:
17-19 septembrie 2021 – Alba Iulia, Piața Cetății

Vineri, 17 septembrie:
19.00: Recital The Puzzles
Concert extraordinar Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel, acompaniază
Big Band-ul Radio, dirijor: Ionel Tudor

Sâmbătă, 18 septembrie:
19.00: Concert SymPhoenix – un proiect muzical marca Phoenix, acompaniază Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Oltenia, dirijor: Bogdan Vodă

Duminică, 19 septembrie
11:00: Spectacol muzical pentru copii: Gașca Zurli
19.00: Concert Rock the Symphony: Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijor: Remus Grama

Accesul publicului este liber, cu respectarea normelor sanitare în vigoare la data spectacolelor.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, concertele se vor muta în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile