Concert caritabil de Halloween cu două trupe locale: OVERBURN & HARMONIAC organizat cu sprijinul asociației LEO Alba Iulia Fortress.

n weekend a avut loc un concert tematic de Halloween în Hideout, la spațiile Ryma, unde au prestat două dintre cele mai cunoscute trupe locale de rock: Overburn și Harmoniac.
Publicul a donat cărți la intrare pentru a contribui la campania caritabilă a asociației LEO, prin care țintesc să adune o întreagă bibliotecă. De asemenea, la localul Hideout, oamenii au mai avut posibilitatea să doneze bani pentru a susține cazul unei fete bolnave de cancer.
Seara a început cu trupa Harmoniac, care a interpretat un setlist de melodii originale și cover-uri la piese populare, urmând mai apoi și prestația formației Overburn, care au încheiat seara cu un setlist de metal plin de energie.
“Am deschis concertul cu prima noastră piesă lansată “Night of Horror”, așa am antrenat publicul pentru energia pieselor ce au urmat.
De fiecare dată când reușim să cântăm acasă e un sentiment reconfortant, fiind înconjurați de prieteni și oamenii care ne cunosc cel mai bine. Ne face deosebită plăcere să lucrăm cu organizații locale și să influențăm prin intermediul divertismentului tineretul să participe la activități caritabile. Am fost plăcut surprinși să vedem că publicul care ne-a văzut în alte orașe au venit să ne revadă și să contribuie și ei la acțiunea caritabilă.” spune Brândușa Brumbea, solista trupei Overburn.
“Camera a fost plină de energie, publicul a fost tot timpul conectat pe aceeași frecvență cu noi, energia pe care au dat-o ne-a făcut și pe noi, cei de pe scenă să dăm tot ce putem. Organizarea, sunetul, luminile, oamenii, toate decorațiunile de Halloween au contribuit la un vibe genial. Concertul cu tematică de Halloween organizat de asociația LEO a avut un scop caritabil și a strâns donații financiare și cărți.” declară David Băcanu, solistul formației Harmoniac.
Pentru a contribui la campaniile caritabile, puteți să contactați organizația LEO Alba Iulia (cărți) sau localul HIDEOUT(sprijin financiar pentru fata bolnavă de cancer).
Schiau Alexandru, Președintele LEO Alba Iulia Fortress
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile