Colegiul Militar din Alba Iulia: Răsplătirea meritelor la 25, 20 și 15 ani de activitate pentru trei dintre cadre

La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au fost înmânate astăzi distincții pentru trei dintre cadrele colegiului. Astfel, a fost acordat Semnul Onorific „În Serviciul Patriei” pentru 25, 20, respectiv 15 ani de activitate, distincții conferite de Ministerul Apărării Naționale, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Semnul Onorific „În Serviciul Patriei” pentru ofițeri i-a fost conferit locotenent colonelului Raul Turic, pentru 20 de ani de activitate și rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională. De asemenea, Semnul Onorific „În Serviciul Patriei” pentru maiști militari și subofițeri a fost conferit plutonierului adjutant Adrian Radu pentru 25 de ani, respectiv plutonierului major Nicolae Bichiș pentru 15 ani de activitate și rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională.

Cei trei militari au fost felicitați de către comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa, și personalul instituției. Felicitări militarilor pentru onorantele distincții și mult succes în activitatea viitoare! Au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile