„Cine sunt eu cu adevărat?” ne întrebăm marți, la atelierul de Biblioterapie al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Marți, 27 iunie 2023, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă așteaptă la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Discuțiile generate de metodele propuse pentru a descoperi răspunsul la întrebarea Cine sunt eu cu adevărat?vor avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, și  vor putea fi urmărite și live, pe pagina de Facebook a instituției.

„Îmi place ca la această întrebare să ofer ca răspuns metafora diamantului acoperit cu un strat de noroi. Un noroi gros, cu iarbă și crenguțe prin el, de nu-ți vine să pui mâna și ți-e și groază ce ai putea găsi pe acolo. Iar tot gogoloiul ăsta este ambalat foarte frumos.

Avem deci 3 straturi: diamantul, noroiul și ambalajul. Diamantul este sinele nostru autentic, cine suntem noi cu adevărat. Noroiul? Toate fricile și îndoielile pe care le avem despre noi, cine cu frică ne gândim că suntem. Iar ambalajul este imaginea pe care o proiectăm pentru lume, cine pretindem că suntem.
Vă puteți imagina? Dacă te-am făcut curios, te invit la această întâlnire, să descoperim prin tehnici psihoterapeutice moderne diamantul din fiecare dintre noi”, transmite Cosmin Bara.

Proiectul cultural 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, prin intermediul atelierelor de psihologie practică fiind promovate cărți tematice din colecțiile bibliotecii.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile