CFR Călători iese din tipare. A lansat proiectul „Biblioteca pe roți”

CFR Călători iese din tipare și vine în întâmpinarea pasagerilor care aleg să călătorească cu trenurile Intercity CFR Călători cu un nou proiect – „Biblioteca pe roți”. Călătorii se pot bucura de o lectură interesantă pe tot parcursul drumului în trenurile Intercity.

Printre primele titluri care pot fi lecturate în trenurile Intercity CFR Călători se numără: Feng Shui la serviciu de Richard Webster, Stai, priveşte, ascultă! de Ken Page și Nancy Nester, De ce bradul are frunze verzi tot timpul de Noemi Costache și multe altele.

Proiectul ”Biblioteca pe roți” va fi disponibil în trenurile IC, pe rutele București Nord – Cluj Napoca (cu ramură pentru Teiuș – Arad), Constanța – București – Brașov, București Nord – Constanța și București Nord – Suceava (cu ramură pentru Pașcani – Iași).

CFR Călători susține importanța cititului și crede că bagajul cel mai important pe care un om îl poartă toată viața este bagajul de cunoștințe. De aceea, încurajăm pasagerii să aleagă o carte, să o citească, iar înainte de coborâre cartea să fie lăsată la locul special amenajat pentru ca toți călătorii să se poată bucura de o lectură interesantă.

Despre CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile