Cere și ți se va DSVSA. Liberalii și austeritatea. Felicitări, Diana, pentru concursul câștigat săptămâna viitoare

În buna tradiție a măsurilor de austeritate luate de orice năcădău din fruntea guvernului, înainte să se oprească angajările în posturi publice, se scot la concurs niște posturi publice, pentru cine trebuie. Că așa e în tenis. Tenisul cu p, din fruntea Guvernului, anunță că vine austeritatea și nu se mai fac angajări. Numai că, înainte să anunțe public treaba asta, anunță la partid și, quelle surprise!!, se scot repede niște posturi la concurs, fix înainte de măsura blocării. Băi, da’ se potrivesc astrele pentru unii, de ai zice că e Marte în retrograd, călare pe Venus în casa banilor.

Ia, de exemplu, la DSVSA tocmai au fost scoase la concurs niște posturi. Că na, vorba aia, să nu-i prindă măsura de austeritate cu pilele nepilite, ca să zic așa.

Unul din posturile astea va fi câștigat, șoptesc niște păsărele, de către o domniță pe nume Diana Dobîrcău. Care Diana este nu doar angajată la un cabinet veterinar și absolventă a Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, dar are și niște pisici super mișto, după cum am văzut noi pe facebook.

Ca fapt absolut divers, Diana este prietena/partenera lui Raul, fiul propriului tată, Tiberiu Rațiu, directorul Cuprumin și fost primar la Abrud. Un penelist, desigur.

Postul pe care-l va câștiga Diana, luni, este de șef control în cadrul DSVSA Câmpeni și, evident, îl va câștiga pe merit, nicidecum pentru că tăticu socru este ditai directorul la Cuprumin, combinatul ăla unde șefii trăiesc precum milionarii în sărăcie, ori că e vreo combinație PNL. Că doar nu-și imaginează cineva că partidul e chiar în toate. Sigur, în comisia de concurs este și Maria Hațegan, soția lui Marius, vice la Consiliul Județean, secretar general PNL Alba, președinte PNL Alba Iulia, fost antreprenor de mari succesuri bugetare, bugetar de mari succesuri financiare și proaspăt candidat la funcția de primar în Alba Iulia, ajunsă și ea un mic șef în DSVSA Alba, odată cu intrarea PNL la guvernare, că așa e în lumea coincidențelor.

Mă rog, ce voiam să zicem este că Felicitări, Diana! și că toate concursurile astea sunt cinstite, angajările pe merit și partidul n-are treabă. Hai, să fie bine, ca să nu fie rău, că binele înfrânge!

4.8 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile