Cercul de scriere creativă Verbum ajunge joi, 16 martie, la Centrul Cultural Cugir

Joi, 16 martie 2023, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Cugir va avea loc o primă întâlnire a cercului de scriere creativă Verbum, intitulată „Începuturi”, în compania scriitorilor consacrați, ori aspiranți, din comunitatea cugireană.

Verbum, Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, în conexiune cu Proiectul 2.9 Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Programul 2 FONDUL SPECIAL, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir.

Dincolo de recomandările de carte, participanții vor fi încurajați să-și prezinte propriile creații literare, discuțiile fiind intercalate de scurte momente muzicale. Intrarea la eveniment este condiționată doar de apetitul pentru lectură, scris și cultură.

Cu această ocazie, un nou lot de carte, însumând 500 de titluri noi și 83 de volume provenind din donații, va fi predat în custodia Centrului Cultural Cugir, pentru a suplimenta fondul Raftului Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, inaugurat aici în luna decembrie a anului trecut.

Activitățile de joi, 16 martie, au loc în cadrul Proiectul 3.19 Verbum, Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, în conexiune cu Proiectul 2.9 Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Programul 2 FONDUL SPECIAL, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile