Cercetat pentru amenințare, furt și încălcarea ordinului de protecție provizoriu

La data de 31 august 2023, în jurul orei 14.00, o femeie de 43 de ani, din Câmpeni, a reclamat la Poliția Orașului Câmpeni faptul că a fost amenințată de către fostul său concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau în locuința comună, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost amenințată, cu acte de violență, de către fostul său concubin, în vârstă de 36 de ani, din Câmpeni.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost evacuat din locuință și i-au interzis să se apropie de partenera sa, iar față de acesta a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În aceeași zi, în jurul orei 14.30, polițiștii au constatat că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, în momentul în care s-ar fi întors la locuința femeii și ar fi sustras două televizoare, despre care bărbatul susține că i-ar aparține.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile