Cel mai mare buget, dar primăria lui Pleșa mai împrumută orașul cu 20 de milioane

Nici n-a trecut bine ședința de Consiliu Local, din 27 ianuarie, că deja se pune la cale încă una, o extraordinară, că așa e modelul. Motivul principal, că mai sunt și niște chestiuni mai mărunte ce vor intra la mașina de vot-viteză a consilierilor, e aprobarea contractării a unui nou împrumut, în valoare de 20 de milioane de lei.

Da, ați citit bine, onor Gabriel Pleșa, cel care ne vorbea de cel mai mare buget din toate timpurile, cel mai frumos buget, cel mai deosebit buget, vrea să mai luăm încă vreo 20 de milioane de lei cu împrumut. Adică să ia el, cu primăria lui, în numele cetățenilor. Și să-i dea lui nenea Tobimar, băiatul ăla de casă al administrației publice, trecut cu discreția unui șarpe din grațiile lui Hava/Voicu în grațiile lui Pleșa. Dacă nu știți cine e Tobimar, mergeți doar prin parcul din Cetate și minunați-vă la monumentul facebook, care a însemnat vreo 10 milioane de lei. Doamne ajută, să fie bine ca să nu fie rău.

Ei bine, ăștia 20 de milioane pe care Pleșa vrea să-i ia cu împrumut ar urma să meargă tot la Tobimar, în sensul că urmează să acopere o cofinanțare la un super proiect cu finanțare europeană, ceva prin zona Gheorghe Șincai, în zona Dedeman, unde pe lângă blocuri ANL și niște chestii, se va face și ceva Centru Multifuncțional cu săli de conferințe și tot felul. Mă rog, o să vă povestim noi mai mult de îndată ce se va vota să fim datori cu încă 20 de milioane.

Evident, ăștia 20 de milioane ar fi un alt împrumut, pe lângă ăla de 15 milioane – de euro de data asta – destinați finanțării proiectelor de mobilitate urbană.

Băi, avem cel mai cel buget de investiții. Și dacă n-am depășit deja bugetul Clujului de investiții, ori pe cel din Viena, ce naiba, ia Pleșa împrumut și nu ne mai rugăm de nimeni.

3.7 3 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Citește și: Cel mai mare buget, dar primăria lui Pleșa mai împrumută orașul cu 20 de milioane […]

trackback

[…] Citește și: Cel mai mare buget, dar primăria lui Pleșa mai împrumută orașul cu 20 de milioane […]

trackback

[…] Citește și: Cel mai mare buget, dar primăria lui Pleșa mai împrumută orașul cu 20 de milioane […]

trackback

[…] Acum, însă, Tobimar, în nou descoperita relație cu Pleșa, ar urma să facă o lume nouă în „Lumea Nouă”.  Adică niște lucrări de peste 20 de milioane, pentru care Pleșa voia să ia cu împrumut – în numele orașului – că doar cel mai mare buget de investiții e, în fapt, un balon plin cu promisiuni și cam din părți lovele. De altfel, despre toată povestea am mai scris noi aici. […]