Casa de tip familial “Sfântul Apostol Andrei” din Vingard a primit daruri din partea parohiei Sebeș I

În perioada 15 noiembrie – 20 decembrie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei a organizat colecta „«Faptele Credinței» – dăruiește bucurie celor nevoiași!”.

Această acțiune filantropică a fost demarată pentru a aduce bucurie și mângâiere copiilor, vârstnicilor sau persoanelor cu dizabilități care se confruntă cu probleme sociale în perioada grea în care se regăsește întreaga societate, pentru a întări sentimentul de solidaritate cu cei în necazuri. În acest context, credincioşii Parohiei Ortodoxe Române Sebeş I sector 2 au organizat, în data de 20 decembrie a.c., o colectă consistentă de alimente neperisabile pentru copiii Casei de tip familial „Sfântul Apostol Andrei” din Vingard.

Înţelegând că misiunea noastră pe pământ este aceea de a fi solidari cu semenii noştri şi de a le fi aproape în lipsurile, suferinţele şi speranţele lor, nutrim nădejdea că şi pe viitor vom putea rămâne aproape de cei care au nevoie de ajutorul şi dragostea noastră.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile