Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a demarat procedura de selecție a reprezentanților studenților în Consiliul de administrație al CCS

În conformitate cu prevederile H.G.R. nr. 801/2004 privind organizarea și funcționarea caselor de cultură ale studenților și ale Regulamentului-cadru de organizare și funcționare al caselor de cultură ale studenților, aprobat prin Ordinul MTS nr. 1524 din 2020,

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia lansează apelul de selecție a celor doi studenți și a supleanților acestora, ce vor reprezenta studenții din Alba ca membri în Consiliul de Administrație al CCS. Mandatul reprezentanților studenților va fi de doi ani, pe perioada 02.05.2022 – 01.05.2024, iar un student poate îndeplini funcția de reprezentare pentru cel mult două mandate. Reprezentantul supleant își va exercita mandatul în eventualitatea în care un reprezentant al studenților își încheie mandatul înainte de termen.

Selecția se va desfășura conform metodologiei pentru selecția reprezentanților studenților în Consiliul de Administrație prevăzută de Regulamentul-cadru. Orice persoană fizică ce îndeplinește cumulativ următoarele condiții poate candida pentru funcția de reprezentant al studenților în Consiliul de Administrație al CCS:

  1. Are vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani;
  2. Este înmatriculat ca student, cel puțin pe perioada primului an al mandatului său (02.05.2022–01.05.2023), la una dintre instituțiile de învățământ superior ce își desfășoară fizic activitatea în județul Alba.

Data limită pentru transmiterea dosarului de înscriere este 27 martie 2022. Procedura de selecție și formularele aferente se găsesc pe site-ul https://www.ccs-alba.ro/. Informații suplimentare se pot obține la sediul CCS (program de luni până vineri, orele 08.00-16.00), sau prin e-mail: [email protected].

Alba Iulia, 15.03.2022

Gheorghe BERGHIAN

Director

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile