DGPCI: Carnetul de șofer, în Alba. Câți candidați au fost admiși sau respinși, la proba teoretică sau practică, în 2022

Instituția Prefectului Județul Alba: “Astăzi, subprefectul județului Alba, domnul Corneliu Mureșan, a participat împreună cu domnul Comisar șef de poliție Mihai Zgârdea, la evaluarea activității desfășurate în anul 2022 de către Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări.

1. În anul 2022 pe linia compartimentului evidenţă conducători auto şi examinări, au fost desfăşurate activităţi de examinare la proba teoretică după cum urmează:

candidaţi examinaţi: 11279

admişi: 5056

respinşi: 7223

procentaj promovabilitate: 44,82%.

De asemenea, s-au desfășurat activități de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere auto la proba practică după cum urmează:

candidaţi examinați: 7990

admişi: 5629

respinşi: 2361

procentaj promovabilitate: 70,45%.

2. Pe linia compartimentului înmatriculări şi evidenţa vehiculelor rutiere, au fost emise un număr de 28366 certificate de înmatriculare, reprezentând operaţiunii de înmatriculare şi duplicate ale certificatelor de înmatriculare.

În cursul anului 2022 s-au efectuat un număr de 5213 operaţiuni de radiere.
De asemenea, la ghișeu au fost eliberate un număr de 54 certificate de înmatriculare care au fost remise de Poşta Română.

Pe linia autorizării provizorii s-au eliberat un număr de 9447 autorizaţii.

Un volum mare de muncă s-a depus în această perioadă pentru soluţionarea corespondenţei venite de la alte unităţi teritoriale precum şi a petiţiilor depuse de către cetăţeni.

În perioada analizată, dosarele de înmatriculare, radiere precum şi dosarele pentru autorizarea provizorie în circulaţie, primite pe ghişeele de lucru cu publicul s-au arhivat zilnic în ordinea opisului primit de la compartimentul informatic.”, a transmis instituția.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile