Începând cu ziua de marți, 13 aprilie 2021, capacitatea de vaccinare din județul Alba va fi suplimentată cu 3 fluxuri noi, ceea ce reprezintă 216 imunizări în plus pe zi. Cele 3 fluxuri noi se vor regăsi, câte unul, la următoarele centre de vaccinare: Alba Iulia – Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918”, Centrul de vaccinare Sebeș și Centrul de vaccinare Aiud. La cele 3 centre imunizările se realizează cu vaccin Pfizer (denumit Comirnaty).

După deschiderea celor 3 noi fluxuri, în județul Alba vor funcționa în total 20 de fluxuri de vaccinare organizate în cele 11 centre coordonate de către DSP Alba, astfel: Centrul de vaccinare de la Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia – 5 fluxuri (Pfizer); Centrul de vaccinare Aiud – 2 fluxuri (Pfizer); Centrul de vaccinare Sebeș – 2 fluxuri (Pfizer); Centrul de vaccinare Cugir – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Cîmpeni – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Blaj – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Teiuș – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Ocna Mureș – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare Zlatna – 1 flux (Pfizer); Centrul de vaccinare de la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa Alba Iulia – 4 fluxuri (AstraZeneca); Centrul de vaccinare Abrud – 1flux (AstraZeneca).

În perioada 4 ianuarie – 10 aprilie 2021 în județul Alba s-au efectuat în total 70.179 de imunizări, din care 40.947 – doza I și 29.232 – rapel.

Biroul de presă al DSP Alba

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] campaniei de vaccinare și restricțiile au dat roade. În acest moment nu mai sunt județe cu o rată de infectare cu […]