Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia a împlinit 25 de ani. Au fost furnizate servicii pentru un număr total de 2149 beneficiari

Primarul Municipiului Alba Iulia: “Am participat la evenimentul dedicat aniversării a 25 de ani de activitate a Căminului pentru persoane vârstnice din Alba Iulia, împreună cu viceprimarii Emil Popescu și Marius Filimon.

Pe parcursul acestor 25 de ani de funcționare, în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia au fost furnizate servicii pentru un număr total de 2149 beneficiari. Căminul are încheiate o serie de parteneriate de colaborare cu diverse organizații, entități și instituții, în beneficiul persoanelor vârstnice, atât pe plan național (Fundația Principesa Margareta a României, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Liceul de Arte “Regina Maria” Alba Iulia, Centrul Augustin Bena, etc), cât și pe plan internațional (Grupul The Johnson Ferry Choir & Orchestra- USA și un grup de sprijin din Olanda).

Mă bucură faptul că acest cămin s-a dezvoltat atât de mult de-a lungul anilor și că putem oferi beneficiarilor servicii de îngrijire personală, supraveghere, îngrijiri medicale, masă, curățenie, terapie ocupațională, socializare și activități culturale de cea mai bună calitate.

Mulțumesc doamnei director Ana Maria Belanț pentru dedicarea de care dă dovadă în administrarea Căminului!”, a transmis edilul Gabriel Codru Pleșa.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile