Bonus pentru secretarul primăriei, numit membru în Unitatea de management a proiectului „Accelerate positive clean energy districts”

Înainte să plece în ultima deplasare în interes de serviciu, acel mic concediu în sudul Spaniei, despre care v-am zis noi cu ceva vreme în urmă, domnul profesor universitar asociat doctor inginer Gabriel Pleșa, primarul, s-a gândit să lase pe instituția pe mâini bine plătite. De fapt, v-am zis noi și despre domnul Jeler, secretarul, încă de luna trecută cum că ar urma să intre și el în tagma încasatorilor de sporuri, că doar nu era să rămână tocmai el fără proiect.

Așa se face că în data de 2 martie, nenea primarul a semnat decizia de numire a lui Marcel Jeler în echipa de management a proiectului „Accelerate positive clean energy districts”, unde va presta până la 40 de ore pe lună.

Vă dați seama, muncesc ăștia din primărie 24 de ore pe zi, câteodată și noaptea, numai ca să ducă instituția pe noi și noi culmi. Cât despre acest Accelerate positive clean energy districts, păi se va umple orașul de cartiere verzi, după ce-și va aduce Jeler aportul, mai ales că omului trebuie să-i traducă cineva din engleză ce naiba înseamnă proiectul ăsta.

Iată, însă, că nu degeaba a contrasemnat omul toate bălăriile de proiecte ale lui Pleșa. Unde mai pui c-ar fi fost chiar păcat să nu mănâncă și gura lui niște bonus la salariu, pe motiv că e sanchi manager de proiecte europene, că doar cine dracu nu e în primăria aia, pe hârtie?! Ce, să fi rămas tocmai Jeler cu un amețit de salariu de sub 3-4 mii de europterix pe lună?

4.2 5 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Citește și: Bonus pentru secretarul primăriei, numit membru în Unitatea de management a proiectului „Acceler… […]