Bonus la salariu pentru Anghel Bogin, fost condamnat penal, șeful Serviciului Resurse Umane. Primarul Pleșa l-a numit într-un proiect cu finanțare europeană

Anghel Bogin, fost condamnat penal la un an și jumătate de închisoare, cu suspendare, într-unul dintre cele mai răsunătoare dosare instrumentate de DNA în Alba, este nu doar proaspătul șef al Departamentului Resurse Umane din Primăria Alba Iulia, ci și un încasator de bonus salarial, din fonduri europene.

Toată povestea cu numirea lui Anghel Bogin în postul de șef la Resurse Umane o puteți citi aici.

În urma dispoziției semnate de primarul Gabriel Pleșa, Anghel Bogin urmează să îndeplinească și funcția de „Manager resurse umane, în cadrul echipei de management a proiectului (509) <<Demonstrații verticale pe scară largă prin testarea noilor tehnologii în domeniul transporturilor, energiei, comunicațiilor – acronim 5G VICTORI>>”

Faceți un moment abstracție de la numele proiectului, să nu vă blocați, că o să vă explicăm mai la vale ce e și cu minunăția asta de proiect și ce bani încasează șmecherii primăriei din el.

Să revenim la domnul Anghel Bogin, așadar.

Cu toate că nu avea cum să nu fi aflat despre trecutul glorios al omului pe care-l numise șef la Resurse Umane, primarul Gabriel Pleșa a decis să-i facă încă un cadou, respectiv numirea în cadrul proiectului, începând cu data de 18 iulie și până în data de 1 iulie 2023, inclusiv. Asta va însemna, pentru angajatul Bogin, un spor salarial. Precedentul ocupant al acestui post din proiect încasa 5.476 lei lunar.

Anghel Bogin va presta în cadrul acestui proiect maxim 81 de ore de muncă lunar. Adică va lucra aproximativ 12 ore pe zi,, teoretic. Și, în funcție de câte ore a lucrat – mă rog – de câte ore îi vor fi fost pontate în proiect, i se va calcula și sporul salarial. Care nu-i de ici, de colo, și poate cu ușurință să sară de 1.000 de euro lunar. Doar sporul.

Iar acum că ne-am mai liniștit și nu mai suntem îngrijorați pentru situația financiară a fostului condamnat penal, Anghel Bogin, că a avut Pleșa grijă să-i umple portofelul, să vă povestim puțin și de acest minunat proiect numit „Demonstrații verticale pe scară largă prin testarea noilor tehnologii în domeniul transporturilor, energiei, comunicațiilor“.

 

Ce proiect mai e și ăsta? E unul dintre acele proiect ciupercă, din care angajații speciali ai primăriei încasează lunar bani. Aia e! E suficient să citești numele proiectului și îți vine să te iei cu mâinile de cap. Ai zice că Primăria Alba Iulia e un fel de Harvard, un laserul de la Măgurele, centru științific, nu alta.

Proiectul a început în 2019 și n-a produs încă vreun efect vizibil pentru oraș. Mă rog, au fost „testate” niște aplicații, din ce ne-au zis unii de prin Primărie. Probabil așa cum testează un om normal o aplicație pe telefon. Sau, cine știe, fiind vorba de “demonstrații verticale pe scară largă”, noi, muritorii de rând, n-avem cum să știm de ele, să le vedem, simțim ori înțelege. Matrix frate!

Înainte să vă zicem cine și cât încasează din proiectul ăsta, ori valoarea totală, hai să vă zicem și câteva dintre „obiective”. Atenție:

Exploatarea beneficiilor noii revoluții industriale și digitalizării serviciilor cu scopul de a crea noi oportunități pentru administrații, întreprinderi și persoane”

Instalarea și utilizarea noilor tehnologii inteligente și durabile capabile să suporte o gamă largă de aplicații cu foarte variabilă performanțe de performanță care oferă:

– conectivitate pentru un număr mare de dispozitive foarte diverse;

– servicii îmbunătățite de bandă largă mobilă în medii eterogene

– comunicații fiabile pentru servicii critice la nivel local

Wow. Just fucking wow. Este că ați citit și voi de două ori? E fix cum am scris, n-am greșit o literă.

Pentru că ne-a luat cu durere de cap de la numele și obiectivele acestui proiect, o să vă zicem altă dată despre câți bani consumă el, cine-s șmecherii care încasează lunar sporuri și salarii, precum și alte detalii despre uzina de produs lovele a angajaților speciali ai lui Gabriel Pleșa.

Momentan, să ne bucurăm pentru fostul condamnat penal, Anghel Bogin, și să-l felicităm pentru postul obținut prin numire, sub semnătura inegalabilului Gabriel Pleșa.

4.2 5 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
nicolaie
nicolaie
26 iulie 2022 15:28

Un functionar model,dovada ca primarul Plesa isi cunoaste oamenii.