“Blândul Păstor”. Concert caritabil de pricesne desfășurat în parohia Mănărade, protopopiatul Blaj

Duminică, 5 martie 2023, începând cu ora 16.00, în Parohia Ortodoxă Română „Schimbarea la Față” din Mănărade, Protopopiatul Blaj, s-a desfășurat un minunat moment cultural-religios. Concertul de pricesne „Blândul Păstor”, organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în colaborare cu Asociația culturală „Elements” din Târgu-Mureș și Primăria Municipiului Blaj, s-a desfășurat la Căminul cultural din localitate.

Soliștii care i-au încântat pe numeroșii credincioși prezenți cu cele mai frumoase pricesne, pentru mai mult de trei ore, au fost Veta Biriș, Mihai Poșteanu, Alexandra Togănel, Anca Manoilă, Teodora Suciu, Alfred Garduli, Vlad Grec, Mălina Bercea, Raluca Dulău, Gheorghe Oprița, Cristina Dolcoș, Daria Costea, Alexandra Băcilă, Grupul de copii al Școlii Gimnaziale „Petru Pavel Aron” din Blaj și Grupul de copii din comuna Ațintiș.

De asemenea, cu acest prilej festiv, credincioșii parohiei Mănărade au adus un gând de recunoștință și admirație doamnei educatoare Maria Ioica, pentru întreaga muncă depusă în folosul comunității. Domnia sa și-a desfășurat activitatea didactică în localitatea Mănărade pentru mai bine de 43 de ani, reușind astfel să insufle obiceiuri bune unei importante părți din credincioșii de astăzi ai parohiei.

Pe această cale, aducem mulțumire invitaților care ne-au bucurat sufletele, dar și tuturor credincioșilor prezenți, care au răspuns într-un număr atât de frumos chemării Bisericii de a fi alături de cei aflați în suferință. Nădăjduim că această seară de comuniune a adus bucurie, mângâiere și alinare în inimile tuturor celor prezenți.

Pr. paroh Mihai Ștefan

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile