Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” inaugurează cel de-al XXI-lea raft din teritoriu, la Cugir

Mâine, 13 decembrie 2022, la ora 12.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba inaugurează un nou raft în teritoriu, cel de-al XXI-lea, la Centrul Cultural Cugir.

La momentele de marți, moderate de prof. Daniela Floroian, vor participa, alături de delegația Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, primarul orașului Cugir, Adrian Teban, directoarea Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean, precum și alți invitați.

Din programul evenimentului de marți, 13 decembrie 2022, nu lipsește semnarea oficială a parteneriatului între instituțiile implicate în proiect, respectiv Centrul Cultural Cugir, prin directoarea Diane Dobrean, și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, prin managerul Silvan Stâncel.

Prin intermediul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Consiliul Județean Alba, împreună cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, oferă comunităților din județ câte o mini bibliotecă, cu circa 300 de volume, cărți noi, din toate domeniile biblioteconomice, sporind atractivitatea bibliotecilor partenere. De asemenea, la Centrul Cultural Cugir vor ajunge și o seamă de volume, donație pentru biblioteca de care se bucură întreaga comunitate.

Dincolo de fondul de carte dat în custodia bibliotecii, prin parteneriatul semnat cu această ocazie, între administrația locală din Cugir și instituția de cultură se pun bazele unor noi colaborări culturale.

Evenimentul de marți, 13 decembrie 2022, este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir și Primăria Orașului Cugir.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile