„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Alba. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”…

„Am rostit, astăzi, aceste cuvinte la ceremonia de investire în funcția de subprefect al județului Alba. Nu sunt doar vorbe, ci este crezul meu politic și un angajament față de locuitorii județului.

Nu doar ca atribuție a funcției politice și administrative, ci și prin educația pe care am primit-o, atât din familie cât și din societate, am datoria de onoare să respect comunitatea din care fac parte. Am învățat că unul dintre cele mai frumoase sentimente este cel al datoriei împlinite. Acum, ca subprefect, cu atât mai mult voi respecta aceste valori, pe care fiecare dintre noi ar trebui să le aibă.

Sunt sigur că, împreună cu domnul Prefect Nicolae Albu și cu domnul Subprefect Andrei Vincze, vom face o echipă puternică și vom munci în folosul locuitorilor județului”, spune noul subprefect de Alba pe facebook.

Născut la 23 februarie 1989, cugireanul Claudiu Nemeș este absolvent al Universității Politehnice din Timișoara.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile