Atletul Andrei Gafița, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatul Național – proba de 20.000 de metri maș

Andrei Gafița (sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Unirea Alba Iulia) a obținut medalia de argint în proba de 20.000 de metri marș a Campionatului Național, desfășurat sâmbătă, 29 iunie, la Cluj-Napoca, pe Stadionul ”Cluj-Arena”.

Andrei Gafița (27 de ani), atlet pregătit de Gabriel Avram, s-a clasat pe a doua poziție a podiumului cu timpii 1:32:37 (cu aproape două minute mai bine decât la precedentul campionat național, desfășurat la începutul anului – ediția de iarnă).

”Sunt mulțumit de rezultat! A fost o cursă foarte inteligentă, o cursă tactică, iar sportivul nostru a scos cel mai bun rezultat pentru el având în vedere competițiile date”, a transmis antrenorul Gabriel Avram.

Cu această medalie de argint, obținută la Campionatul Național pentru Seniori, Tineret și Juniori, Andrei Gafița reeditează succesul înregistrat în urmă cu o lună când a obținut tot medalia de argint, în proba de 10.000 de metri marș.  

Andrei Gafița este un exemplu de perseverență și pasiune pentru sport, iar rezultatele obținute la acest campionat reprezintă o confirmare a muncii sale asidue și a dedicării față de acest sport.

CS Unirea Alba Iulia

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile