Arestat pentru trafic internațional de droguri de mare risc. Prins în timp ce ridica un colet cu 400g cocaină

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Astfel, la data de 9 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în momentul în care s-ar fi prezentat pentru a ridica un colet, în care se aflau 400 de grame de cocaină, de la o firmă de curierat din județul Alba.

Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi fost expediate din Spania, iar bărbatul care le-a ridicat ar fi prezentat o carte de identitate falsă.

La data de 9 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 10 mai a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a admis propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală precum și de prezumția de nevinovăție.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile