Apel umanitar. Trei decenii de tradiție în domeniul panificației au fost mistuite de flăcări la Câmpeni

“Cu o tradiție de aproape trei decenii în domeniul panificației, Brutăria Gec reprezintă de ani și ani de zile nu doar unul dintre cei mai importanți producători de pâine din zona Munților Apuseni, ci și sursa de venit pentru familiile a zeci de angajați.

 

Din nefericire, incendiul devastator ce a avut loc în noaptea de 12 spre 13 aprilie 2023 a mistuit tot și a transformat ceea ce era locul de muncă a peste 30 de persoane într-un munte de scrum, fier vechi și betoane. Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au fost aproape și ne-au sprijinit în aceste zile dificile și mulțumim lui Dumnezeu că nu a pățit nimeni nimic (că nu au fost victime umane), iar refacerea halei de producție este o prioritate pentru întreaga firmă, în momentul de față.

Întâmplarea nefericită a făcut ca, la data producerii incendiului, brutăria să nu fie asigurată pentru nici un risc, ceea ce face ca misiunea noastră să fie extrem de dificilă. Prin urmare, orice ajutor din partea celor care și-ar putea permite, ar fi mai mult decât binevenit.”

Cont Banca Transilvania Câmpeni: RO38BTRLRONCRT0420716103
Beneficiar: SC Marema Trans SRL
5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile