APA CTTA Alba face un nou apel către consumatori pentru folosirea apei potabile în perioada de secetă doar în scopul căruia aceasta îi este destinată!

Având în vedere temperaturile extrem de mari din ultima perioadă, SC APA CTTA SA ALBA face apel către toți beneficiarii serviciului să folosească apa potabilă doar in scopul caruia aceasta îi este destinată! Acest mesaj nu este o noutate, compania atrăgând și până acum atenția că sistemul de aprovizionare cu apă a fost dimensionat doar pentru consumul menajer, iar in cazul in care consumul de apă crește, din cauza folosirii acesteia in alte scopuri, resursele de apă din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodica a acestora.
Sistemul de alimentare funcționează la capacitate maximă, dar cu toate acestea, consumul este foarte mare, ceea ce duce la imposibilitatea încărcării complete a rezervoarelor multor localități
Ținând cont de aceste aspecte, adresăm un apel insistent cetățenilor să tina cont de faptul că fac parte dintr-o comunitate si folosind apa potabilă în orice alt scop (activităţi de agrement, activităţi agricole, irigatul grădinilor, spălatul teraselor, curţilor, pavajelor), poate conduce la posibilitatea ca cei aflați la capetele de rețea să fie privați de dreptul vital de a avea minimul de apă pentru necesități casnice.
Facem apel si la responsabilitatea civică a reprezentantilor primariilor în corecta informare a locuitorilor cu privire la cele menționate mai sus.
Apa nu este un produs comercial, ci un bun comun și o resursă limitată care trebuie protejată și utilizată într-un mod sustenabil.
Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!
APA CTTA SA Alba
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile