Anul acesta Iepurașul a venit mai devreme la copiii din cadrul Centrului de plasament de tip familial “Sf. Ghelasie” din localitatea Stremț

În cursul zilei de ieri, 13 aprilie 2023, cei 11 copii din cadrul Centrului de plasament de tip familial “Sf. Ghelasie” din localitatea Stremț, au primit din partea Jandarmeriei Alba, produse alimentare necesare meselor de sărbători, fructe, dulciuri şi articole de încălțăminte necesare sezonului cald.

,,Prin acest gest am dorit să fim alături de cei pentru care viața este mai grea. În acest sens ne-am mobilizat și alături de colegi am cumpărat cele necesare sărbătorilor pascale, pentru copiii ocrotiți în cadrul Centrului de plasament de tip familial “Sf. Ghelasie” din localitatea Stremț, după îndemnul: credința fără fapte este moartă! “ – a declarat dl. Insp. șef Tudor-Gheorghe Pașca.

Le mulțumim tuturor colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba , care prin gestul lor au făcut posibilă îndeplinirea acestei nobile  “misiuni”.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile