Andrei Octavian Căstăian este candidatul PRO România la primăria din Șibot

În vârstă de 42 de ani, Andrei Octavian Căstăian este căsătorit, are două fete și este de profesie economist. În prezent, ocupă funcția de Director Regional în cadrul companiei Dupex, din Sebeș, una dintre cele mai reputate firme din țară, specializată în mobilier urban și locuri de joacă.

„Era evident că nu mai puteam să asist, de pe margine, la ceea ce înseamnă felul în care se face administrație la Șibot. E inadmisibil să eșuezi în întocmirea de proiecte și să lași, nerezolvate, ani la rând, probleme grave care afectează direct oamenii. Studiile superioare pe care le am în domeniul economic și poziția de director pe care o ocup în prezent mi-au adus o vastă experiență în ceea ce înseamnă derularea unor licitații și cunoașterea tuturor problemelor care presupun materializarea unor investiții consistente. E limpede că Șibotul nu poate să se dezvolte fără un om capabil să atragă fonduri rambursabile sau nerambursabile, fiindcă e singura șansă a comunității de a progresa”, a precizat Andrei Octavian Căstăian

Potrivit candidatului PRO România, comuna Șibot ete restantă la capitole principale, cum ar fi lucrările în infrstructură, canalizare, renovarea de școli ori grădinițe sau regularizarea unor cursuri de apă care, atunci când plouă, ajung să pună în pericol bunurile oamenilor.

„Ce vreau eu, este ca oamenii din Șibot, Balomir, Sărăcsău și Băcăinți să știe că Andrei e omul cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de primar. Are studii aprofundate într-un domeniu cheie, e un familist convins și un om cu o uriașă putere de muncă. A reușit să-și facă un nume în mediul privat iar aceasta e o garanție că va reuși să schimbe lucrurile și ca edil. Cei care îi vor acora încrederea vor avea doar de câștigat, în cadrul unei comunități a cărei singură salvare este să fie gospodărită cinstit și profesionist”, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile