Ana Maria Horșa, jucătoarea Tenis Club Sun Alba Iulia, locul 1 la Cupa Râmnicului

Tenis Club Sun Alba Iulia: “Chiar dacă are doar 10 ani, în luna mai va împlini 11, Anamaria a reușit să cucerească primul loc la această competiție. A fost pentru prima dată în acest an când Anamaria a jucat la categoria de 12 ani.

În cadrul turneului, meciurile s-au jucat pe un tablou de 16 jucătoare. Cele mai importante meciuri au fost cu capii de serie 1, 2 și 3 ai acestui tuneu.

În meciul cu capul de serie nr. 1, Bradas Alesia (CS Helios Timișoara), Anamaria a avut un scor strans de 5/7; 6/4 (10/5). În meciul cu capul de serie nr. 3, Mitrache Maria (CS TC Râmnicu Vâlcea), Anamaria a câștigat cu scorul de 6/4; 7/5. În finală, ea s-a întâlnit cu capul de serie nr. 2, Gavrila Ana (CS Tineretul Vâlcean) , și a câștigat cu un scor impresionant de 0/6; 6/2; 10/5.

Arbitrul principal al acestei competiții FRT a fost Giban Iordache.

Rezultatele obținute de Anamaria sunt cu atat mai impresionante cu cât acesta este primul ei turneu din 2023 la această categorie și s-a confruntat și cu jucătoare mai mari decât ea. Este o jucătoare talentată și dedicată, iar acest lucru a fost reflectat în jocul ei la Cupa Râmnicului.

Echipa TC Sun Alba Iulia este mândră de Ana Maria și de performanța ei remarcabilă la această competiție. Ei sunt convinși că aceasta este doar începutul pentru Anamaria și că ea va continua să impresioneze în turneele viitoare.

Felicitări Anamaria, pentru victoria ta impresionantă! Ești o jucătoare talentată și dedicată, iar noi suntem mândri de tine!”, au transmis reprezentanții clubului.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile