Amenzi de 20.720 de lei într-o acțiune a polițiștilor din Blaj, pentru combaterea excesului de viteză

Acțiune a polițiștilor din Blaj, pentru combaterea excesului de viteză: Polițiștii rutieri din Blaj au acționat pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum. Au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale.

La data de 8 februarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj au organizat o acțiune, pe DN 14B, pe raza localităților Mihalț și Crăciunelu de Jos, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 48 de abateri de natură contravențională, în valoare de 20.720 de lei, din care 33 pentru depășirea regimului legal de viteză, a fost reținut un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliței Județean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză și să adapteze, în permanență, viteza la condițiile de drum și trafic. A transmis IPJ Alba.

*Fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva abnews.ro

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile