Alin Ignat: Facem dreptate pentru pensionarii și angajații din Țara Moților – până la capăt!

Alin Ignat: “Am depus astăzi un proiect de lege pe care l-am inițiat în urma discuțiilor cu oameni din Țara Moților, proiect care asimilează în condiții speciale de muncă și grupa a II-a de dinainte de 2001, pentru personalul tehnic din unitățile de producție ale minelor de minereuri. Sunt oameni care au lucrat pe posturi identice, în condiții identice, dar au fost încadrați incorect în grupe de muncă diferite.

Eliminăm și pentru ei timpul pierdut în instanță.

Tot la cererea moților, prin amendamentul meu cuprins în Legea 351/2022, am venit cu soluția pentru asimilarea grupei I de muncă în condiții speciale, pentru perioada de dinainte de 2001 și pentru acordarea acestor condiții și de acum înainte, celor aflați în activitate ca personal tehnic la unitățile de producție ale minelor de minereuri.

Prin acest proiect, vin acum cu soluția și pentru cei care au avut grupa a II-a de muncă. De asemenea, introduc două noi încadrări neprevăzute inițial: primitor-distribuitor și șofer.

Când oamenii îmi sesizează probleme, nu am liniște până nu vin cu soluții. Nu pierd vremea în Parlament, când e atâta treabă de făcut.

Așa înțeleg să fiu alături de moți. Prin fapte, nu prin povești.”, a transmis deputatul PNL de Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile