Alba Iulia: Mai mult de 100 de reprezentanți ai administrației locale și instituțiilor publice prezenți la o nouă Conferință Regională ADR

ADR Centru: O noua întâlnire de lucru din suita Conferințelor Regionale ”Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!” , organizate de ADR Centru, in judetul Alba.

Prezentăm, pentru mai mult de 100 reprezentanți ai administrației locale si institutiilor publice, oportunitățile de finanțare la nivel regional, aferente perioadei de programare 2021-2027.

La eveniment sunt prezenți Președintele Consiliului Județean Alba, dl Ion Dumitrel, vicepreședinții CJ Alba – d-nii Marius Hategan și Dumitru Fulea, Prefectul județului Alba, dl Nicolae Albu și zeci de edili din întregul județ.

ADR Centru are puse în dezbatere publică 4 ghiduri de finanțare in cadrul PR Centru 2021-2027, toate adresate mediului public, iar în aceasta sesiune discutam despre toate oportunitatile de finantare, pe toate domeniile de interes pentru administrație. Accente sunt puse pe investițiile pentru dezvoltarea infrastructurii de transport sau social-economice, dar și în domeniul sănătății și al altor sectoare.

Dezbaterile aduc în discuție și finalizarea proiectelor finanțate prin Programul Regio 2014-2020.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile